image/svg+xml

Fermy Woźniak na Poland Shiok z Sethem Lui

Wiecie co łączy Polskę  i Singapur ? Zamiłowanie do jaj, ale nie tylko...

W tym roku mieszkańcy Singapuru poznali jak smakują polskie jaja, a teraz możemy wspólnie celebrować ten fakt na Festiwalu Poland Shiok. Wydarzenie to, po raz kolejny przybliża i promuje polską tradycję, kulturę i markę gospodarczą w tej części Azji. A my w tym roku dumnie go wspieramy!

Cieszymy się niezmiernie, że polskie produkty  docierają w tak odległe miejsca na świecie i cieszą się dużą popularnością. Kulinarne przygody na Festiwalu nie mają granic  dlatego z największą przyjemnością przedstawiamy Wam Setha Lui  – singapurskiego foodie blogera i influencera kulinarnego , który przygotował dla nas 3 eggscytujące przepisy. Z łatwością wykonacie je w swoich domach. Zapraszamy Was na tę inspirującą kulinarną podróż, w której nie zabraknie europejskich potraw, ale także typowego singapurskiego smaku.

Bon appetit!

Jajo i awokado z aromatyczną kolendrą

Ten przepis to idealne połączenie kremowego awokado z aromatyczną kolendrą i pysznymi jajami. Świetnie sprawdzi się jako lekki lunch, kolacja albo zdrowa p...

Wiosna na talerzu z potrawami z jaj. Sezon #fajovo czas start!

Wiosna to czas świeżości, energii i smacznych, lekkich dań! Po chłodniejszych miesiącach chętnie sięgamy po proste i wartościowe przepisy, które dodają nam...

#walentynkovo

Walentynki na Zdrovo – przepis na miłość w kuchni

Dziś mamy dla Was szybki i prosty przepis na jajka w kształcie serca! Bo miłość najlepiej wyraża się prz...