Wiecie co łączy Polskę i Singapur ? Zamiłowanie do jaj, ale nie tylko...
W tym roku mieszkańcy Singapuru poznali jak smakują polskie jaja, a teraz możemy wspólnie celebrować ten fakt na Festiwalu Poland Shiok. Wydarzenie to, po raz kolejny przybliża i promuje polską tradycję, kulturę i markę gospodarczą w tej części Azji. A my w tym roku dumnie go wspieramy!
Cieszymy się niezmiernie, że polskie produkty docierają w tak odległe miejsca na świecie i cieszą się dużą popularnością. Kulinarne przygody na Festiwalu nie mają granic dlatego z największą przyjemnością przedstawiamy Wam Setha Lui – singapurskiego foodie blogera i influencera kulinarnego , który przygotował dla nas 3 eggscytujące przepisy. Z łatwością wykonacie je w swoich domach. Zapraszamy Was na tę inspirującą kulinarną podróż, w której nie zabraknie europejskich potraw, ale także typowego singapurskiego smaku.
Bon appetit!
Ten przepis to idealne połączenie kremowego awokado z aromatyczną kolendrą i pysznymi jajami. Świetnie sprawdzi się jako lekki lunch, kolacja albo zdrowa p...
Wiosna to czas świeżości, energii i smacznych, lekkich dań! Po chłodniejszych miesiącach chętnie sięgamy po proste i wartościowe przepisy, które dodają nam...
Walentynki na Zdrovo – przepis na miłość w kuchni
Dziś mamy dla Was szybki i prosty przepis na jajka w kształcie serca! Bo miłość najlepiej wyraża się prz...